Hem NYHETER Airbnb lanserar Field Trips för att stötta lärandet utanför skolan

Airbnb lanserar Field Trips för att stötta lärandet utanför skolan

Publicerat av: Redaktionen

Kändisar som “the science guy” Bill Nye, skådespelerskan Olivia Wilde och aktivisten Marley Dias är med och öppnar upp en unik samling fascinerande Airbnb Online Experiences för att hjälpa familjer världen över att lära sig något nytt under hösten.

Nu lanserar Airbnb en ny samling Online Experiences, Field Trips, utformade för föräldrar som vill vidga sina barns vyer och bredda deras nuvarande läroplan.

Pandemin har på många sätt omkullkastat inlärningen för skolbarn över hela världen, där många har fått studera på distans någon gång under 2020 och där fritidsaktiviteter ofta har fått kliva åt sidan.

Genom Airbnbs senaste samling Online Experiences, som leds av passionerade experter kan föräldrar nu skicka sina barn på en virtuell upptäcktsresa med några av världens smartaste och modigaste personer.

Airbnb lanserar Field Trips för att stötta lärandet utanför skolan

Airbnb lanserar Field Trips för att stötta lärandet utanför skolan

Särskilda aktiviteter innefattar “Avkoda 2020-års vetenskap” med Bill Nye (känd som “the science guy” från programmet med samma namn), en “Samhällsmedveten historielektion”, med filmskaparen, skådespelerskan och aktivisten Olivia Wilde, och “Hur du löser samhällsproblem”, med Dias-familjen som myntat #1000BlackGirlBooks, med flera.

“Vi vill att alla, särskilt barn, ska vara nyfikna”, sa Nye. “Att ställa frågor och söka svar är hur vi upptäcker saker och lär oss om världen vi lever i.

Vi kommer att uppmana till frågeställningar och kommer dela fakta med en ny generation kring några av årets hetaste ämnen inom vetenskapen, det kommer bli hur kul som helst”.

Familjer har nu tillgång till över 75 Online Experiences, vilka genomförs från över 20 länder runt om i världen, inklusive:

“Som mamma till småbarn har jag i år navigerat utmaningarna med hemskolning med min egen familj”, sa Wilde. “Nu mer än någonsin tror jag på att berättelserna vi delar med våra barn har en stor del i vem de växer upp till att bli. Jag är glad över att kunna erbjuda denna upplevelse för att uppmuntra storytelling som fostrar empati, medvetenhet och nyfikenhet”.

“Det är en svår tid att vara en student”, säger 15-åriga Marley Dias. “Utan strukturen av den traditionella skolan på plats är det viktigt att vi hittar kreativa sätt att jobba in spännande och engagerande aktiviteter i våra allt mer virtuella liv. Airbnbs nya samling Online Experiences är en guldgruva av fritidsaktiviteter för barn som mig själv, som vill knyta an till världen vi lever i, hemifrån”.

Priset för dessa Online Experiences kommer att sträcka sig från 7 dollar till 100 dollar. Se hela samlingen från och med nu på airbnb.com/fieldtrips.

Alla intäkter från Nyes Social Impact Experience kommer att gå till The Planetary Society, en välgörenhetsorganisation med uppdrag att bemyndiga jordens invånare att i större utsträckning upptäcka och utforska vetenskapen om rymden. Alla intäkter från Wilde och Dias Social Impact Experiences kommer att gå till Boys & Girls Club of San Francisco, en samhällsbaserad organisation med skicklig och omtänksam personal som erbjuder högkvalitativa program och stöttar med tjänster för att hjälpa ungdomar i riskzonen från åldrarna 6 – 18 år med att bygga upp färdigheter och självförtroende för en bättre framtid.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>