Lekolars ekonomichef tar cykeln till Paris
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Lekolars vältränade ekonomichef tar cykeln till Paris

Lekolars vältränade ekonomichef tar cykeln till Paris

Publicerat av: Redaktionen

Lekolar är marknadsledande leverantör till förskolor och skolor i Norden. Bolaget är även Guldsponsor till cyklisterna i Team Rynkeby – God Morgon som samlar in pengar till Barncancerfonden.

Utöver ekonomiska resurser kastar Lekolar även in sin vältränade ekonomichef i det 120 mil långa loppet.

– Som marknadsledare har vi på Lekolar förmånen att få göra barnens värld lite bättre. Ett sätt är att utveckla de bästa skolmiljöerna, inte minst för barn med särskilda behov. Ett annat är att samarbeta med organisationer som gör skillnad, som Team Rynkeby, Generation Pep med flera, berättar David Persson, VD på Lekolar.

Koncernens ekonomichef Håkan Gunnarsson tar engagemanget längre än så – 120 mil för att vara exakt. Under juli månad 2022 blir han en av de 2 650 deltagare från nio länder som cyklar till Paris. Sedan 2002 har Team Rynkeby – God Morgon på detta sätt samlat ihop en halv miljard kronor till förmån för allvarligt cancersjuka barn.

Lekolars ekonomichef tar cykeln till Paris

Redan nu tränar Håkan och övriga teamet spinning och styrketräning för att vara väl förberedda inför loppet som innebär dagsetapper på ungefär 15 mil.

– Jag bestämde mig vid teamets målgång förra året, då min fru deltog. Två cancersjuka barn cyklade stolt den sista biten tillsammans med sina föräldrar. Jag blev väldigt berörd, vi har ju själva barn, och det blev så påtagligt att precis vem som helst kan drabbas av denna hemska sjukdom, berättar Håkan.

Samtliga pengar som samlas in går oavkortat till Barncancerfonden och deltagarna står själva för alla sina kostnader.

För den som vill bidra till Barncancerfondens arbete går det att swisha en summa på nr 123 615 24 25. Märk bidraget med ”Lekolar”.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>