Hem NYHETER FEI ny medlem i Swedish Edtech Industry

FEI ny medlem i Swedish Edtech Industry

Publicerat av: Redaktionen

FEI Företagsekonomiska Institutet blir nu medlem i branschorganisationen Swedish Edtech Industry.

Med lång erfarenhet av att utbilda näringslivet med FEI FLEX utbildningssystem vill FEI vara med att bidra till att utveckla Sveriges digitala utbildning.

– Vi har en lång historia där innovation som gagnar våra kunder alltid varit ledstjärnan. Nu ser vi fram emot att kunna bidra med våra erfarenheter och hoppas samtidigt på nya kontakter och lärdomar, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, verkar för att Sverige ska bli det ledande landet i världen att utnyttja digitaliseringens möjligheter och skapa goda effekter i hela utbildningssystemet. FEI gör nu gemensam sak med organisationen.

FEI ny medlem i Swedish Edtech Industry

– FEI har under många år varit med att driva utvecklingen av nya utbildningsformer där FEI FLEX är ett av marknadens mest digitaliserade utbildningssystem.

Vi vill tillsammans med andra i branschen skapa de bästa förutsättningarna för effektiv kompetensutveckling och ser fram emot att bidra till innovation och tillväxt för hela Sverige.

FEI erbjuder kurser och universitetsutbildningar inom bland annat företagsekonomi, juridik, HR och fastighetsförmedling. Med FEI FLEX utbildningsteknik är föreläsare och kursdeltagare närvarande i digitala klassrum varhelst de befinner sig.

– Vi har startat flera branschövergripande initiativ för att underlätta och få smarta ekosystem på plats ute på skolorna och i utbildningssystemet för vuxna. Att bli medlem är en signal på att man vill vara med och bidra till det arbetet. FEI FLEX ger stora möjligheter att tillgängliggöra utbildning, både i tid och rum, för många fler studenter, säger Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry.

– FEI ger egna utbildningar via systemet och erbjuder även FEI FLEX till universitet och högskolor i flera länder samt yrkeshögskolor och andra utbildningsanordnare som vill nå större marknader och effektivisera utbildningsleveransen. Vi har förhoppningsvis mycket att bidra med, säger Magnus Rolf, vd FEI.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>