Hem EFTER PLUGGET Utmana dig själv och barnen i nya resespelet

Utmana dig själv och barnen i nya resespelet

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns smartaste resespelet för barn i ålder 6-10 år på App Store och Google Play.  Spelet TwinGo London höjer pulsen, lockar till skratt och gnuggar geniknölarna.  Häng med tvillingarna Alicia och Theo på en resa till London där allt kan hända.

Ugglan Livia Belivia är klok som en uggla och lär ut intressant fakta om storstaden och den lilla musen Ozzy måste matas med popcorn för att inte somna. Lösningen på mysteriet med den försvunna  SH-mannen ser olika ut varje gång man spelar.

jha9efjgztbegmo5e7we

Här ser vi resespelet och Tvillingarna Alicia och Theo

Faktatexter och spelinstruktioner finns tillgängliga både i tal och skrift. TwinGo London är enkelt att spela även för barn som ännu inte har lärt sig läsa.

Utvecklingsbolaget Gobrilla startades hösten 2014 av Cecilia Gruvberger. Gruvberger har efter många år som anställd inom finans- och bankbranschen tagit ett stort kliv in i den digitala världen och hon är nu en hängiven entreprenör.

”Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel. Att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor är extra roligt eftersom det ger alla nyfikna barn möjlighet att få uppleva världen på egen hand”. säger Gruvberger.

TwinGo London är det första spelet om de äventyrsresande tvillingarna Alicia och Theo. Barnboksförfattare Maria Frensborg har skrivit ett mycket klurigt och roligt manus och Jennifer Nystedt och Clara Lindegren står för de fantastiska illustrationerna i spelet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>