Feriearbete – ett värdefullt möte med arbetslivet
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Feriearbete – ett värdefullt möte med arbetslivet

Feriearbete – ett värdefullt möte med arbetslivet

Publicerat av: Redaktionen

Karlstads kommun erbjuder skolungdomar som går i nian, ettan eller tvåan på gymnasiet att arbeta under en treveckorsperiod.

Förra året var det cirka 1500 som feriearbetade på över 190 arbetsplatser runt om i Karlstad. Allt från att klippa gräs till att vara skådespelare.

Feriearbetarna erbjuds arbetsplatser i kommunens egna förvaltningar och bolag, offentliga organisationer och ideella föreningar. Genom att erbjuda plats för feriearbete får ungdomarna en försmak av arbetsmarknaden.

Feriearbete – ett värdefullt möte med arbetslivet

Tillsammans tillverkar vi bra dagar för Karlstadsborna!

– För många är feriearbete det allra första jobbet, den första egna inkomsten och det första viktiga steget in i arbetslivet, säger Eva Lindberg, samordnare för feriearbete.

Ansökningstiden för att söka är öppen mellan 15 februari och 9 mars.

Mer information om feriearbete finns på www.karlstad.se/feriearbete

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>