Flera felfria när de unga ponnyryttarna visar upp sig i Falsterbo Pony Equitation
Hem EFTER PLUGGET Flera felfria när de unga ponnyryttarna visar nu upp sig i Falsterbo Pony Equitation

Flera felfria när de unga ponnyryttarna visar nu upp sig i Falsterbo Pony Equitation

Publicerat av: Redaktionen

Onsdag på Falsterbobanan drog igång med den populära ponnyklassen ”Falsterbo Pony Equitation” som hade premiär på Falsterbo 2022.

Klassen, som rids med inverkansbedömning, kom till som ett initiativ för att främja god grundridning bland unga ryttare.

Flera felfria när de unga ponnyryttarna visar upp sig i Falsterbo Pony EquitationI år är det ryttare födda 2010, 2011, 2012 och 2013 som får tävla på b- och c-ponnys. I dagens uppvärmnings runda presterade 7 ekipage felfria rundor inom maxtiden. Totalt rider 16 ekipage final på fredag då kommer vinnaren utses genom en inverkansbedömning.

Dagens felfria ekipage:

Alice Larsson, Kulltorps Lillian

Frances Backlund, Munsboro Camelot

Märta Samuelsson, MDF Mermaid

Tilda Green, Rough Diamond

Zoe Wigbring, Fuego

Julia Fransson, Machno Gwynfor

Elsie Palm, Munsboro Sansa

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>