Hem PEDAGOGSNACK Grundskolan i Karlshamns kommun satsar på digitalisering

Grundskolan i Karlshamns kommun satsar på digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

Uppåt 500 rektorer, lärare och pedagoger som jobbar inom grundskolan (F-9) i Karlshamns kommun ska inleda terminen den 8 augusti med en heldag på temat ”Skolans digitalisering”.

Under en heldag ska grundskolans personal bli drillad i att bli mer digitaliserade.

Grundskolan i Karlshamns kommun satsar på digitalisering

De får bland annat tips från BTH-studenter om hur man kan jobba med musik och digital teknik. Magnus Göransson, föreläsare, inspiratör och idéspruta, som nu jobbar på Appcorn ska föreläsa om hur man ska ”Tala samma språk som barnen”.

Edward Jensinger, välkänd bloggare och föreläsare som idag är gymnasieområdeschef i Malmö stad berättar om ”Skolans digitalisering – Framgångsfaktorer, risker och trender”. Dessa och många fler intressanta ämnen tas upp.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>