Hem NYHETER Folkuniversitetet utmanar tre kändisar att gå kurs

Folkuniversitetet utmanar tre kändisar att gå kurs

Publicerat av: Redaktionen

Är det roligt, jobbigt eller svårt att gå kurs? I höstens kampanj ’På kurs med’ utmanar Folkuniversitetet tre kända personer att lära sig något de aldrig tidigare provat.

I tre filmer får vi följa Kim Sulocki, Nina Campioni och Ellen Bergström som snurrar på ett lyckohjul för att se vilken kurs de ska gå.

Skådespelaren och musikalartisten Kim Sulockis utmaning blir att gå en kurs i drejning, Nina Campioni, som är journalist, författare och programledare, utmanas att lära sig fondkunskap och Ellen Bergström, bloggare, skådespelerska och sångerska hamnar på en intensiv helgkurs i silversmide.

Folkuniversitetet utmanar tre kändisar att gå kursSe hur det går! Vi får följa med var och en under hela kursen och se hur de tacklar sina utmaningar, utför sina uppgifter, och höra vad de själva tycker och tänker om att lära sig något helt nytt.

Vi utlovar en rolig och spännande resa från det att kursen slumpas fram tills dess att kursen är slut. Tanken med konceptet är att man ska få en känsla för hur det kan gå till när man lär sig något nytt. Hur känns det och vad blir behållningen?

Följ med på kurs med Kim, Nina och Ellen!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>