JENSEN startar skola och förskola i Upplands Bro
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA JENSEN startar skola och förskola i Upplands Bro

JENSEN startar skola och förskola i Upplands Bro

Publicerat av: Redaktionen

I augusti 2021 välkomnas de första eleverna och barnen till förskola och lågstadium på JENSEN Campus Bro Mälarstrand i Upplands Bro kommun.

JENSEN startar skola och förskola i Upplands Bro

Rendering av etapp två för årskurs 4-9 i Bro Mälarstrand

Fastighetsbolaget Turako och JENSEN har i veckan signerat ett långsiktigt avtal för etapp två i byggprojektet.

Etapp två innefattar årskurs 4-9 med plats för 360 elever samt idrottshall, med start augusti 2022. Byggprojektet är miljöcertifierat med Svanen och skolan kommer att vara placerad i nära anslutning till nuvarande förskola och lågstadium i närheten av ett stort skogsområde.

“Vi är glada över att tillsammans med fastighetsägaren Turako kunna erbjuda en ny skola i bästa läge i Upplands Bro. Campus Bro Mälarstrand vänder sig till elever och föräldrar som söker en traditionell skola med trygghet och studiero, där kunskaper och bildning alltid kommer först. Utöver en förstklassig förskola och skola ger vi möjlighet till extra aktiviteter och sporter på fritids.” säger Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>