Stockholm stad väljer nu Tempus i förskolan
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Stockholm stad väljer nu Tempus i förskolan

Stockholm stad väljer nu Tempus i förskolan

Publicerat av: Redaktionen

Stockholm stad väljer Tempus i upphandlingen för närvaro, schema och resursplanering i förskolan.

Ett nischat system med smarta funktioner som ger förskolan tid för det viktigaste – barnen.

– Stockholms stad har gjort ett gediget förarbete för att bäst lösa hur man ska arbeta med sina resurser inom förskolan framåt. Det handlar om att klara av bemanningen och ge förutsättningar för pedagogerna att jobba med pedagogik, säger Joel Hörnqvist, vd på Tempus.

Stockholm stad väljer nu Tempus i förskolan

Joel Hörnqvist

Tempus har funnits på marknaden sedan 2010 och används idag av över 100 kommuner och friskolor. Företaget erbjuder digitala verktyg för resurshantering i förskolan.

Med smarta funktioner som planering av personal utifrån barnens närvaro, personalscheman och incheckning av personal. Verktygen gör det enklare för rektorer att ta kloka beslut, fördela resurserna rätt över dagen och samtidigt se till så att kvaliteten blir hög.

– Vi har byggt ett bolag som med gott renommé visar vår kompetens och styrka inom vår nisch. Vi känner stort förtroende från Stockholm stad, och det här uppdraget hjälper oss att utveckla systemet ytterligare i flera steg framåt, säger Joel Hörnqvist.

Tempus är ett norrländskt företag med bas i Umeå. Upphandlingen i Stockholm stad gör att företaget fortsätter sin planerade tillväxtresa. Tempus ska fortsätta växa och kommer både att rekrytera och fortsätta att utveckla produkten.

– Vi har ett otroligt starkt team när det gäller både arbetet med våra kunder och det system vi har byggt. Vi är Sveriges bästa system för närvaro- och resurshantering i förskola- och fritids och vill bli ännu bättre, säger Joel Hörnqvist.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>