Skype öppnar för nya inlärningssätt

Under förra året intresserade sig över hundra tusen personer för att gå språkkurser*.

Språk fortsätter vara något som alla har nytta av att lära sig, både för arbete och fritid. Nu behöver du heller inte sitta i skolbänken för att lära dig ett nytt språk – få undervisning över Skype.

Skype öppnar för nya inlärningssätt 1Människor idag lever efter ett hektiskt schema och är väldigt uppbokade. Vilket innebär att det varken finns tid eller vilja att ta sig till en fysisk skola. Att lära sig något nytt på distans däremot, har aldrig varit mer populärt. Under 2016 fick distanskurser stora mängder visningar på kurser.se.

I Lingueos språkkurser via Skype får du undervisning av lärare i datorn och du studerar på distans. På deras hemsida beskriver de sig själva som:

– Lingueo strävar efter att göra språkinlärning mer tillgänglig och utbredd genom att utveckla en mer prisvärd läroplattform. Detta ger ett bredare spektrum av människor möjlighet att lära sig många olika språk. Lingueo vill ständigt vara innovativa när det kommer till språkinlärning, vilket gör lärandet mer underhållande, målinriktad och motiverande.

*Statistik från kurser.se