Connect Sessions en digital mötesplats
Hem EVENT Connect Sessions en digital mötesplats

Connect Sessions en digital mötesplats

Publicerat av: Redaktionen

Vad har Fondia, SEB, InUse, The Techno Creatives, Nouw Media med flera för gemensamt?

De har alla bidragit till ett brett program på Connect Sessions!

I förra veckan genomförde vi vårt 50:e avsnitt av Connect Sessions – ett av Connects alldeles egna digitala kunskapsseminarium som till idag har setts av cirka 5000 personer!

Våren 2020 insåg vi precis som många andra att våra fysiska event fick pausas på obestämd tid, men viljan av att få träffa vårt nätverk var och är alltid både stark och viktigt, därför tog det inte lång tid innan grunden för Connect Sessions såg dagens ljus.Under 45 minuter som är uppdelade på tre jämna delar får deltagarna en kunskapsinjektion, nätverkande mellan varandra och avslutningsvis Q&A med vår inbjudna gäst.

Vi bjuder in bolag att gästa oss som på något sätt är involverade i vårt arbete, genom att vara en viktig partner till oss, en mentor men även bolag som är involverade i våra processer.

Connect Sessions en digital mötesplatsVi försöker variera innehållet så mycket som möjligt och sedan starten har vi haft glädjen att ha återkommande gäster och totalt har cirka ett 40 olika bolag och organisationer från helt olika branscher medverkat.

För oss kollegor på Connect innebär Connect Sessions så mycket mer än bara en leverans av ett digitalt event. För oss är det ett bra sätt att hålla våra egna samtal igång med vårt nätverk, lyssna av omvärlden och samtidigt hålla oss själva ajour i en tid där utvecklingen går i hisnande fart.

Feedback från våra inbjudna föreläsare och gäster är otroligt viktig för oss, det är med den vi lär oss, utvecklar oss och får energi!

Från en av våra partners fick vi höra att Connect Sessions är det bästa digitala kunskapsseminarium just nu!

En gäst skrev följande i sin feedback ”Första Connect session jag deltog i, vill först och främst poängtera kvaliteten och sen är det ett grymt sätt att connecta med andra på – helt enkelt!”

Så, var du än är i världen, fäll upp datorn, häll upp kaffet eller teet och häng med oss en stund för en kunskapsinjektion, erfarenhetsutbyten och spännande samtal.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>