Hem TEKNIK HP Inc skapar ett klassrum för individuellt lärande

HP Inc skapar ett klassrum för individuellt lärande

Publicerat av: Redaktionen

HP Education Edition Notebooks är skapad för skolan och designad för lärande

HP Education Edition Notebooks är skapade för att möta de krav som elever och studenter ställer och är därför utrustade med Windows 10 och andra innovativa verktyg för att förbättra undervisning, engagemang och aktiv pedagogisk användning.

HP Education Edition Notebooks erbjuder:

  • Batteritid anpassad för klassrummet
  • Premium wireless för molnbaserad LMS, bedömningar och digitala kursplaner
  • Robust konstruktion för klassrummets miljö
  • Verktyg för aktiv, pedagogisk användning som möjliggör undervisning och lärande på ett nytt sätt
    HP x360 310 G2 Convertible PC_tent mode

 

HP ProBook 11 G2 Education Edition notebook är skapad av industriellt samgjutet gummi för att möta de krav som klassrummet ställer och har upp till 18 timmars batteritid. HP ProBook 11 G2 Education Edition är utrustad med Windows 10 och erbjuder Intel Core-prestanda med touchskärm som tillval.

 

HP x360 310 G2 PC Education Edition med Windows 10  och gångjärn som tillåter fyra HP ProBook 11 EE G2olika lägen: stående, tältläge, tablet och traditionellt datorläge. HP x360 310 G2 PC Education Edition är utrustad med en Intel Celeron- eller Pentium-processor, och solid state storage upp till 256 GB.

 

HP School Pack 2.0 är en nytänkande lösning med digitala verktyg och innehåll särskilt framtaget för Windows för samverkande och personligt lärande. School Pack 2.0  innehåller en mängd verktyg för instruktion, hantering och kompletterande. Det är förankrat i HP Classroom Manager Student Edition  som låter lärare hantera datorerna i klassrummet och sömlöst kommunicera med studenterna. HP School Pack 2.0 innehåller också: HP Adaptive Learning created by Fishtree, HP Prime Graphing Calculator App, Classlink Single Sign On, Codecademy for Learning How to Program, Corinth Classroom, Curriculum Matrix, the Oxford Advanced Learners Dictionary, och PASCO SPARKVue.

En nyhet i HP School Pack är HP Touchpoint Manager for Education , en molnbaserad app som underlättar IT-arbetet i skolor med minimal IT-budget genom att hantera och säkra data, enheter och användare. Med HP Touchpoint Manager kan IT-administratörer snabbt felsöka problem i real-tid och använda point-and-click säkerhetspolicy på olika enheter, märken och operativsystem.

Alla HP Education Edition tablets och notebooks innehåller eller erbjuder premium 2×2 AC WLAN , HP School Pack 2.0 och ett år av HP Touchpoint Manager for Education.

 

HP och Microsoft återuppfinner klassrummet

HP och Microsoft lanserade dessutom ett gemensamt program, Reinvent the Classroom, som är en global insats för att inspirera till innovativ undervisning och nästa generations lärande, med hjälp av HPs och Microsofts lösningar. Reinvent the Classroom kommer innebära att det toppmoderna Teaching Innovation Studios installeras i mer än 60 skolor världen över för att underlätta avancerad blended learning, internationell samverkan och the maker movement inom utbildning. Med verktyg som Microsoft Office 360, Skype och HP Adaptive Learning kommer dessa skolor forma framtidens lärande.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>