Hem EFTER PLUGGET Stort antal svenskar väljer att lära sig på distans

Stort antal svenskar väljer att lära sig på distans

Publicerat av: Redaktionen

Distanskurser har visat sig locka allt fler. Under 2016 fick olika typer av distanskurser runt 700 000 visningar på kurser.se.

När svenskarna väljer distanskurser att utföra på sin fritid så väljer de flesta kurser inom kropp och hälsa. Även data, IT, foto, film och inredning visas stort intresse för.

Stort antal svenskar väljer att lära sig på distans– E-kurser, Online Learning och kurser på distans ökar allt mer i våra kursarrangörers utbud.

På grund av den digitala utvecklingen och alla möjligheter som finns idag, så existerar inte längre den geografiska begränsningen.

En spännande trend som det ska bli roligt att följa, berättar Nina Wånggren, Digital Content Specialist på kurser.se.

Informationen om distanskurser presenteras som en del i årets Kursbarometer, som är en årlig rapport från kurser.se. Där hittar man också mer statistik från kursbranschen och om hur målgruppen använder söktjänsten. Kursbarometern förmedlar även annan kunskap, nyheter och trendspaning.

I Kursbarometern 2017 går det bland annat att läsa om:

  • Vilka besöker kurser.se?
  • Populära kursområden
  • Anpassa och skriv för mobilen
  • Rörlig bild är större än någonsin
  • Tempen på kursbranschen
  • 2016 – Livestreamingens år
  • Trendspaning

Läs mer och ta del av innehållet i Kursbarometern.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>