Julia och Arvid på Realgymnasiet i Stockholm tog brons-medalj i Gymnasie-SM
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Julia och Arvid på Realgymnasiet i Stockholm tog brons-medalj i Gymnasie-SM

Julia och Arvid på Realgymnasiet i Stockholm tog brons-medalj i Gymnasie-SM

Publicerat av: Redaktionen

Den 21–22 maj arrangerades Gymnasie-SM på Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan.

Julia och Arvid som går på hotellutbildningen på Realgymnasiet tog brons-medalj i tävlingen.

Julia Jansson och Arvid Ölund representerade sin klass i finalen och tog SM-brons i grenen Hotell/Turism. Tävlingsuppgifterna bestod bland annat av planering av ett event, problemlösning och teoriprov.

Julia och Arvid på Realgymnasiet i Stockholm tog brons-medalj i Gymnasie-SM

Julia Jansson och Arvid Ölund

-Helgen har varit stressig och vi har haft väldigt mycket nerver, men jag är så tacksam över denna upplevelse samt alla jag lärt känna. Har verkligen fått vänner för livet, säger Julia.

-Helgen har varit otroligt intensiv. Det har varit mycket att öva in men känslan under finalen var ren glädje, säger Arvid.

Elevernas lärare Kajsa Englund var väldigt stolt över sina elever.

-Det var tuffa delmoment och långa finaldagar i Grythyttan. Gemenskapen var underbar, alla elever från de olika skolorna umgicks, stöttade varandra och nätverkade. När det var dags för prisutdelning så var det inte konkurrenter som satt vid de vackert dukade långborden, det var kollegor och vänner. Att få vinna brons bland alla dessa människor kändes fantastiskt, ett bevis på hårt arbete och dedikation såklart. Det var härligt att få höra det hjärtliga jublet från alla i salen, säger Kajsa Englund, lärare på hotellutbildningen.

Finalisterna på hotell/turism

Realgymnasiet, Stockholm, Drottning Blankas Gymnasieskola, Helsingborg Ekbackeskolan, Osby, Väsby Nya Gymnasium, Upplands Väsby, De Geergymnasiet, Norrköping, Aniaregymnasiet, Göteborg.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>