Hem NYHETER Lexplore utses till ett av Europas mest innovativa företag

Lexplore utses till ett av Europas mest innovativa företag

Publicerat av: Redaktionen

En av världens ledande tidsskrifter inom Innovation, affärer och design har utsett Lexplore till nummer 8 på sin lista över Europas mest innovativa företag.

Listan är till för de de företag som anses ha störst inverkan på både bransch och kultur ochsom tar sig an utmaningar på innovativa sätt.

Hälften av företagen på årets lista är med för första gången.

Lexplore utses till ett av Europas mest innovativa företag

En av världens främsta tidningar inom affärer, innovation och design har utsett Lexplore till ett av Europas mest innovativa företag

Lexplore har med sin tjänst inom läsutveckling och Edtech visat ett sätt att använda sig av nya tekniker på ett sätt som både spar tid och resurser inom skolan.

Men som framförallt verkligen kan komma eleverna till del. Och bidra till elevernas läsförmåga. En av de absolut viktigaste faktorerna för en lyckad utbildning. Lexplore har idag verksamhet i Sverige, USA och UK.

I år sökte Fast Companys redaktörer och skribenter ut banbrytande företag i över 35 olika branscher runtom i världen. De bedömde också nomineringar mottagna ansökningar. Världens mest innovativa företag är en av Fast Companys mest efterlängtade redaktionella satsningar under året.

Det är både en ögonblicksbild och en spaning för framtiden inom de mest dynamiska sektorerna i samhället. Fast Companys publikation ” Most Innovative Companies” (mars-april 2019) finns nu tillgängligt online på https://www.fastcompany.com/most-innovative-companies/2019/sectors/europe , samt i en app via iTunes och i tidningsställen från den 27 februari. Eller i sociala medier #fcmostinnovative.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>