Hem EFTER PLUGGET Läxhjälpsföretag bjuder Sveriges skolor på föreläsning om studieteknik

Läxhjälpsföretag bjuder Sveriges skolor på föreläsning om studieteknik

Publicerat av: Redaktionen

Läxhjälpsföretaget My Academy, som varit marknadsledande under 12 års tid, tar under höstterminen 2017 nya grepp kring sin kommunikation med föreläsningsinitiativ för allmänheten.

Med start redan under september månad låter företaget en av sina mest erfarna studiecoacher åka ut på en föreläsningsturné i Sverige.

Temat på föreläsningen, som kostnadsfritt kommer att hållas på både skolor och företag, är ”Plugga smart med rätt studieteknik”.

Läxhjälpsföretag bjuder Sveriges skolor på föreläsning om studieteknik

Studiecoachen Hugo föreläser i CSR-syfte.

”Efter 12 år i branschen har vi skaffat oss mycket kunskap och erfarenhet och det är dags att vi delar med oss av den”, säger Sofia Granbom, Project & Marketing Manager, My Academy.

Föreläsningsturnén är ett CSR-initiativ från My Academy som ska sprida kunskap till elever och föräldrar för att öka studiemotivationen och underlätta läxläsningen hemma.

”Det handlar inte om talang, det handlar om att plugga smart. Då kan alla nå sina mål!”, säger Hugo Scherwin, föreläsare och studiecoach hos My Academy sedan 2012 åt bland andra artisten Zara Larsson.

Samarbete till förmån för Barncancerfonden

My Academy inleder under hösten 2017 även ett samarbete med äventyraren och föreläsaren Aron Anderson, som föreläser på temat ”Möjligheter” med start den 29 augusti 2017 i Ericsson Globe till förmån för Barncancerfonden.

My Academy kommer att vara på plats under Aron Andersons turné för att informera om den egna föreläsningen och företagets övriga verksamhet. Läs mer här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>