Hem NYHETER Lunds universitet väljer Centric som sin konsultleverantör

Lunds universitet väljer Centric som sin konsultleverantör

Publicerat av: Redaktionen

IT-företaget Centric har skrivit ett avtal rörande konsultförmedling med Lunds Universitet.

Avtalet omfattar alla de IT-konsulter som Lunds universitet behöver inom ett flertal olika områden.

Avtalet är på två år och Centric ersätter en tidigare leverantör till Lunds universitet.

Lunds universitet väljer Centric som sin konsultleverantör

Klas Bonde, vd på Centric

Lunds universitet har upphandlat ett nytt ramavtal för förmedling av IT-konsulttjänster. Ny leverantör blir Centric som kommer att ansvara för detta från och med den 10 december och ett par år framöver. Avtalet omfattar alla de IT-konsulter Lunds universitet behöver. Två enheter som har extra stort behov är Lunds datacenter (LDC) och den medicinska fakulteten.

– Vi är väldigt glada och stolta, säger Klas Bonde, vd på Centric. Avtalet visar att vi kan hantera förmedlingen av konsulter av alla de slag till stora organisationer. Vi har en snabb och väl fungerande process som kommer att ge dem tillgång till just de IT-konsulter de vill ha.

Lunds universitet vill på detta sätt fortsättningsvis kunna rekrytera IT-konsulter från flera olika företag men där de överlåter rekryteringsprocessen till Centric. Med Centric på plats behöver Lunds universitet bara tala med en part i samband med rekrytering av nya konsulter och slipper administrationen helt och hållet.

– Vi ser fram emot samarbetet med Centric, säger Henrik Nottorp, upphandlare på Lunds universitet.
De har i upphandlingen kunnat visa på en kombination av en väl fungerande process, nöjda kunder och ett bra pris. Något som gjorde det lätt att välja dem som leverantörer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>