Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Pedagogikboken – med fokus på den framtida yrkesrollen i förskola, skola och fritidshem

Pedagogikboken – med fokus på den framtida yrkesrollen i förskola, skola och fritidshem

Publicerat av: Redaktionen

Pedagogikboken är ett helt nytt läromedel från Natur & Kultur som innehåller samtliga programgemensamma kurser i ämnet pedagogik på gymnasienivå:

Lärande och utveckling, Människors miljöer, Pedagogisk ledarskap och Kommunikation.

Pedagogikboken - med fokus på den framtida yrkesrollen i förskola, skola och fritidshemPedagogikboken är kunskapsstöttande och lätthanterlig. Den innehåller många uppgifter, exempel och fallbeskrivningar samt steg för steg-instruktioner för pedagogiska aktiviteter. Det är helt enkelt ett modernt läromedel i pedagogik för den som vill bli barnskötare.

Boken har en tydlig struktur: varje kurs, som utgör en egen del i boken, består av fyra kapitel som följer respektive kursplan. Boken innehåller dessutom tre separata delar: Källor och källkritik, Inför praktik och Ordlista.

Författaren Louise Sjöstrand, är utbildad yrkeslärare i pedagogik och har länge undervisat inom vuxenutbildningen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>