Hem NYHETER Nu öppnar nya JENSEN förskola Nobelberget

Nu öppnar nya JENSEN förskola Nobelberget

Publicerat av: Redaktionen

Idag var det äntligen dags för tillträde av vår fantastiska lokal på Nobelberget i Sickla, Nacka kommun!

Linda Alm, skolchef JENSEN förskola som varit engagerad i projektet sedan 2016 tar här officiellt emot nyckeln till förskolan.

Nu öppnar nya JENSEN förskola Nobelberget 3

Det återstår en del arbete på gården som beräknas vara helt klar innan jul. Nu sätter vi igång med att inreda förskolan och gör oss redo att så smått börja visa upp våra lokaler redan nästa vecka (v.51).

Nu får fler familjer möjlighet att bli en del av JENSEN och få uppleva den fantastiska verksamhet som våra pedagoger bedriver. Efter flera års förberedelser står våra arkitektritade och helt unika lokaler på Nobelberget i Sickla klara och de första barnen tar sitt första kliv över tröskeln för att starta sin bildningsresa i början av januari.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>