Hem TEKNIK Ny integration mellan Dugga och Microsoft Office 365 accelererar skiftet till digitala prov och kunskapsutvärdering

Ny integration mellan Dugga och Microsoft Office 365 accelererar skiftet till digitala prov och kunskapsutvärdering

Publicerat av: Redaktionen

​Det svenska EdTech-företaget Dugga tillkännager idag att deras system för kunskapsutvärdering integrerats med Microsoft Office 365.

Integrationen ger skolor och universitet över hela världen möjlighet att dra nytta av ett helt integrerat system för alla typer av kunskapsutvärdering såsom prov, läxförhör, inlämningsuppgifter och givetvis även nationella prov, allt paketerat i en välkänd, säker och lättanvänd miljö.

Ny integration mellan Dugga och Microsoft Office 365 accelererar skiftet till digitala prov och kunskapsutvärdering

”Vår mission med Dugga är att stärka lärandet och då är det viktigt att alltid vara i framkant och erbjuda en riktigt bra användarupplevelse.

Att samarbeta med ett annat innovativt företag som Microsoft, som fokuserar på utbildning, är viktigt eftersom fler skolor därmed kan få tillgång till Duggas lösning”, säger Claudia Rademaker, marknadschef på Dugga.

”Integrationen gagnar våra gemensamma kunder som kommer att berika vårt partnerskap med Microsoft ännu mer. ”

Integrationen mellan Dugga, Microsoft Office 365 och School Data Sync kommer att accelerera skiftet från papper till digitaliserade former av kunskapsutvärdering över hela världen. Integrationen innebär en sömlös kundupplevelse som gör det lättare att hantera användare, schemalägga samt genomföra prov, uppgifter och annan kunskapsutvärdering.

”Genom sammanlänkningen av våra system blir det enklare och smidigare för skolor att komma igång med digital kunskapsutvärdering eftersom de kan börja arbeta med Dugga direkt i Office 365. Det kommer att förenkla lärarnas arbete och de kan därmed fokusera på elevernas inlärning istället för på pappershögar med prov”, säger Patrik Nilsson, VD på Dugga.

”Vi är glada att medverka i digitaliseringen av utbildningssystemet tillsammans med Dugga. Precis som Microsoft erbjuder Dugga smarta, digitala lösningar som skapar nya möjligheter för studenter och lärare från skolor och universitet världen över. Den nya integrationen mellan Dugga och Microsoft Office 365 tar digitaliserade former av kunskapsutvärdering ett steg längre,” säger Joke Palmkvist, affärsområdeschef skola och högre utbildning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>