Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal
Hem Nyheter Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal

Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans med Venture Cup lanserar Support Group Network en ny satsning med syfte att främja entreprenörskapet i Fyrbodal.

Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal

Det gemensamma initiativet vänder sig till både nya och befintliga entreprenörer med anknytning till kommunen och stöds av flera partners.

“Vi ser en stor potential att använda våra processer tillsammans med Support Group Network och skapa förutsättningar för fler innovativa och hållbara företag att växa och utvecklas.” säger Alexandra Björk, VD på Venture Cup.

Senaste året har bidragit med många varsel och uppsägningar men också bidragit till att många fått anledning och motivation till att satsa på en eventuell affärsidé eller varit tvungna till att ställa om i sina befintliga verksamheter. Genom att koppla ihop, samt genomföra matchning och rådgivning för målgruppen har arrangörerna bakom Venture Fyrbodal som avsikt att skapa en plattform för lokal tillväxt.

Venture Fyrbodal öppnar för registrering 1 april 2021:

Läs mer och delta här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>