Hem NYHETER Söderslättsgymnasiet inför växelvis fjärrundervisning för årskurs 2 och 3

Söderslättsgymnasiet inför växelvis fjärrundervisning för årskurs 2 och 3

Publicerat av: Redaktionen

Kommunledningen i Trelleborgs kommun har idag fattat beslut om fjärrundervisning för årskurs 2 och 3 på Söderslättsgymnasiet som en åtgärd för att motverka spridning av det virus som orsakar covid-19.

Årskurs 1 har undervisning på plats som vanligt.

Söderslättsgymnasiet inför växelvis fjärrundervisning för årskurs 2 och 3

Elever i årskurs 2 och 3 på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg kommer växel- och veckovis att få fjärrundervisning enligt ett särskilt schema med start måndag den 30 november.

Elever i årskurs 2 och 3 kommer växel- och veckovis att få fjärrundervisning enligt ett särskilt schema med start måndag den 30 november. Fjärrundervisningen för gymnasieeleverna i årskurs 2 och 3 ska ske fram till och med jullovet. Nytt beslut tas utifrån rådande situation inför vårterminens start.

Elever och vårdnadshavare informeras under dagen via Söderslättsgymnasiets lärplattform Vklass.

– Förutom fjärrundervisning för årskurs 2 och 3 har vi även vidtagit andra åtgärder för att minska risken för smittspridning på skolan, exempelvis schemaändringar, ommöblering i lokalerna och grab-and-go-luncher som eleverna kan ta med sig, säger Jonatan Folke, t f rektor på Söderslättsgymnasiet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>