Hem NYHETER Ny SMART Board iQ med unika funktioner framtagen specifikt för skola

Ny SMART Board iQ med unika funktioner framtagen specifikt för skola

Publicerat av: Redaktionen

SMART Board iQ är inte som andra interaktiva skärmar. SMART Board iQ är navet i all digital undervisning och länkar samman alla elevers olika digitala enheter till en pedagogisk helhet, i och utanför klassrummet.

Utan att koppla in någon dator kommer du åt allt som behövs i undervisningen.

Klicka på ikonerna på skärmen och du kan enkelt växla mellan den digitala whiteboarden med flervägskollaboration, skärmspeglingsfunktionen, webbläsaren och ditt lektionsinnehåll förberett i SMART pedagogiska mjukvaror.

SMART Technologies världsledande innovatör av digitala verktyg för skola

Ny SMART Board iQ med unika funktioner framtagen specifikt för skola

SMART Board iQ 7000-serien med alla funktioner som krävs i dagens digitala klassrum

1991 uppfann SMART Technologies världens första interaktiva skrivtavla och har sedan dess drivit utvecklingen av digitala verktyg och arbetsmetoder specifikt framtagna för undervisning. Med den helt nya produkten SMART Board iQ visar SMART återigen att de lyssnar noga på lärare och elever som använder deras produkter varje dag. Det har aldrig varit enklare att använda digitala verktyg i klassrummet.

Allt sker trådlöst – utan sladdar

Lärare och elever kan samarbeta och kollaborera i realtid med alla olika digitala enheter som finns i och utanför klassrummet, utan att koppla in datorer eller andra apparater

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>