Nu finns PIFFL i Nyköping
Hem HÄLSA PIFFL i Nyköping kommun

PIFFL i Nyköping kommun

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan gäster och invånare som besöker Hamnen och Brandkärr i Nyköping PIFFLa året runt.

I ett fantastiskt samarbete har Nyköpings kommun och CTT Systems AB gemensamt bidragit till rörelseglädje i sin hemkommun Nyköping genom att investera i PIFFL. ”CTT Systems vill genom PIFFL bidra till ett mer hållbart lokalsamhälle.

Perfekt att samarbeta med Nyköpings kommun och erbjuda invånarna tillgång till aktiviteter som bidrar till jämlikhet och friskvård, som dessutom är miljövänliga,” säger Markus Berg, CFO & Head of Sustainability, CTT Systems AB.
PIFFL möjliggör ökad tillgång till rörelse

PIFFL är en tjänst för sport och fritid som ger tillgång till aktiviteter vid städers näridrottsplatser och aktivitetsytor. Genom PIFFLs app får man tillgång till rosa aktivitetsboxar fyllda med sporter, utomhusspel och träningsredskap. I appen finns även en aktivitetskarta med utmarkerade platser där man kan utöva aktiv fritid. Exempelvis kan man hitta sitt närmaste utegym eller se vart fotbolls- och basketplaner finns.

Tillgång för alla

“Vi på Nyköpings Arenor fastnade för PIFFL väldigt fort i och med den smarta, snygga och enkla lösningen som öppnar upp för rörelse och spontanidrott!. Vi hoppas på att vår satsning med PIFFL ska kunna öka chansen till mer rörelse och lek för våra invånare i Nyköpings kommun. Jag är otroligt glad över att ha kommit i kontakt med PIFFL och medarbetarna som har gjort processen väldigt smidigt och roligt!” säger Wilma Bränderson, föreningskonsulent i Nyköpings Kommun.

PIFFL finns nu på över 30 orter i Sverige.

– Vi är så glada över att Nyköpings kommun vill öka möjligheten till en aktiv fritid för sina invånare och besökare. För oss är det en självklarhet att man vid en park också borde ge tillgång till några fotbollar och kubb som människor runt platsen kan dela på, säger Dennis Axelsson, en av PIFFLs grundare.

Nu finns PIFFL i Nyköping

PIFFL box i Nyköpings kommun

Så här funkar det
  • Ladda ner PIFFL i App Store eller Google Play
  • Hitta boxen i appen, välj aktivitet och spela
  • Lämna tillbaka
  • Kostnaden är 10 kr per timme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>