Hem PEDAGOGSNACK Nu ännu enklare inloggning till Gleerups digitala läromedel

Nu ännu enklare inloggning till Gleerups digitala läromedel

Publicerat av: Redaktionen

Mer än 100 000 lärare och elever använder Gleerups digitala läromedel. Från och med idag får de än lättare inloggning och tillgång till sina läromedel via sitt Office 365-konto.

Många ser idag en utmaning i att kunna koppla ihop sina digitala läromedel med skolans övriga system och en inloggning mot Office 365 har efterfrågats av många skolor.

– För att öka tillgängligheten till Gleerups digitala läromedel har vi skapat fler inloggningsmöjligheter. Förutom att du redan kan använda ett Google- eller Facebookkonto kan du nu också logga in med ditt Office 365-konto, säger Marcus Ander, konceptutvecklare digitala läromedel, Gleerups.Gleerups

– Vi vet hur viktigt det är för elever och lärare ute på landets skolor att slippa krångel med olika lösenord utan att istället kunna logga in på ett ställe. Det här är efterlängtat av de användare som använder Office 365-konton, säger Marcus Ander.

Tillgängliga på alla plattformer
Sedan start har alla Gleerups digitala läromedel varit plattformsoberoende och fungerar på dator såväl som på surfplatta och mobil.

– Vi var tidigt ute när vi valde att satsa på en plattformsoberoende lösning från början. Idag märker vi att användning av mobil och surfplatta ökar i rasande takt. Därför utvecklar vi Gleerups digitala läromedel med fokus på optimal funktion för både surfplatta och mobil just för att öka tillgängligheten.

– Att vi nu gjort det ännu enklare att logga in i de digitala läromedlen är ett sätt att förenkla elvernas och lärarnas  vardag, avslutar Marcus Ander.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>