Hem NYHETER Rektorsakademien Utveckling byter namn till Meet In Grid

Rektorsakademien Utveckling byter namn till Meet In Grid

Publicerat av: Redaktionen

Rektorsakademien Utveckling AB byter namn till Meet In Grid AB den 6 mars 2017.

Anledningen till namnbytet är att ta vidare företagets mission om ett ökat lärande till en ny nivå även utanför skolans domäner.

Rektorsakademien Utveckling byter namn till Meet In Grid

Att vi nu byter namn är ett naturligt steg för oss på Rektorsakademien Utveckling. Idag är lärande en ständigt pågående process som fortsätter genom hela livet och det är i mötet tillsammans med andra i ”gridden” som långsiktig förändring sker och förstärks, säger Fredrik Svensson, företagets VD och grundare.

Meet In Grid kommer att producera nya moderna arenor för lärande och förändring samt att fortsätta med redan etablerade arenor som till exempel SETT, SETT SYD och SETTdagane. Syftet med arenorna är att skapa klarhet kring frågor, produkter och områden så att de blir lättare att förstå. Meet In Grid vill förenkla i en tid av komplexa strukturer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>