Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige
Hem NYHETER Skolon på listan som de snabbast växande techbolagen i Sverige

Skolon på listan som de snabbast växande techbolagen i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Edtechbolaget Skolon hamnar återigen på Deloittes Fast 50, listan som radar upp de 50 snabbast växande teknikbolagen i Sverige.

Rankningen uppmärksammar de snabbast växande teknikbolagen baserat på intäktsökning under de senaste åren.

När Deloitte rankar Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag hamnar Skolon på listan för andra året i rad. Listan, Sweden Technology Fast 50, är baserad på ökningen av nettoomsättning över de senaste fyra åren. Rankningen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från mjuk- och hårdvara till life science, kommunikation och clean technology. Av de 50 bolag som kvalificerat sig på årets lista, rankas Skolon på plats nummer 23.

Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige – Att vi återigen är med på Technology Fast 50 och därmed omnämns som ett av Sveriges snabbast växande techbolag känns både roligt och inspirerande. Det är en härlig energiboost för hela vårt team som dagligen utvecklar vår verksamhet med våra användares bästa i främsta fokus, säger Oliver Lundgren, vd på Skolon.

Technology Fast 50 grundades 1995 i USA och i Sverige har Deloitte rankat de snabbast växande teknikbolagen sedan 2004.

Bland de tidigare rankade bolagen finns bland andra iZettle, Fingerprint Cards, Star stable Entertainment, Rebtel, Trustly Group, Compricer, Elskling, Kivra, Kognity, Teamtailor Pinmeto, Acast och Mentimeter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>