Edenred och Min Stora Dag skapar livsviktig glädje genom nytt samarbete 
Hem NYHETER Edenred och Min Stora Dag skapar livsviktig glädje genom ett nytt samarbete 

Edenred och Min Stora Dag skapar livsviktig glädje genom ett nytt samarbete 

Publicerat av: Redaktionen

Edenred vill vara glädjespridaren i svenskt arbetsliv.

Med konceptet ”Sunshine in your wallet” tar vi avstamp i de förmåner vi erbjuder arbetsgivare att ge sina anställda.

Och nu tar vi ett steg till. Tillsammans med välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag kommer vi sprida ännu mer glädje till behövande barn och unga över hela landet

Ännu fler Stora Dagar

Min Stora Dag uppfyller önskningar från barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Genom olika upplevelser, så kallade Stora Dagar, får barn med en stor utsatthet i vardagen en viktig och stärkande paus ifrån kampen.

Edenred och Min Stora Dag skapar livsviktig glädje genom nytt samarbete  Det kan handla om en heldag på ett nöjesfält, en middag med en idol eller att få vara med på ett ridläger. Det är dagar att se fram emot och att i efterhand minnas länge. Dagar som ger livsviktig glädje.

– Ungefär 200 000 barn i Sverige har en tuff vardag på grund av en allvarlig sjukdom eller diagnos. Att vi nu får vara med och möjliggöra att fler av dom får en Stor Dag, känns väldigt bra, säger Alf Reimers, Director of Marketing och Innovation på Edenred Sweden.

Miljontals luncher för hundratusentals barn

Varje år betalas flera miljoner luncher med Edenred. För varje köp som görs hos våra partners, det vill säga anslutna restauranger och livsmedelsbutiker, bidrar vi med en gåva till Min Stora Dag.

– Vi är otroligt tacksamma över samarbetet. Att en god lunch kan hjälpa oss att uppfylla fler önskningar för barn som kämpar, är fantastiskt. Både Edenred och Min Stora Dag har glädje som en bas i det vi gör, och det var i den gemensamma nämnaren idén till vårt samarbete väcktes. Tillsammans kommer vi sprida ljus, hopp och glädje till många barn som verkligen behöver det och det känns väldigt inspirerande, säger Peter Frykehag, Insamlingschef på Min Stora Dag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>