Hem NYHETER Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Publicerat av: Redaktionen

Mecenat och Discovery Networks Sweden har inlett ett samarbete som innebär studentrabatt på det streamade innehållet hos Dplay.

Där hittar studenterna ett brett utbud av underhållning, sport och dokumentärer som ofta efterfrågas av målgruppen.

Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Samarbetet mellan Mecenat och Dplay innehåller två attraktiva erbjudanden för studenterna. De kan välja att för halva priset i tre månader testa paketet Dplay Live, som innehåller både underhållning och livesport, eller så kan de prova hela Underhållningspaketet fritt i 30 dagar.

-Streamade tjänster har alltid varit populärt i studentgruppen och att vi får med oss Dplay i ett samarbete som innebär studentrabatt på deras utbud kommer i helt rätt tid.

Nu när det sociala livet inte ser ut som vanligt så är det väldigt tajmat att vi kan bredda vårt erbjudande inom streamad underhållning på hemmaplan, säger Jonas Levin, VD Mecenat AB.

– Vi är glada över att i dessa underliga tider kunna erbjuda Sveriges studenter tillgång till Dplays starka innehållsutbud. Under vintern och våren har vi laddat tjänsten full av starka egenproducerade titlar, exempelvis Alla mot alla, Sommaren med släkten och Ex on the Beach Sverige. Nu fortsätter vi att stärka innehållet med mer underhållning och massvis av dokumentärer. Förhoppningsvis kan Mecenats användare inom kort även njuta av all den livesända sport som finns på Dplay, bl.a. Allsvenskan och Superettan, UEFA Europa League och ATP tennis, säger Carl Waldenor, marknadsdirektör på Discovery Sweden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>