Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Mecenat och Discovery Networks Sweden har inlett ett samarbete som innebär studentrabatt på det streamade innehållet hos Dplay.

Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud 1
Studentrabatt hos Mecenat på Dplays utbud

Där hittar studenterna ett brett utbud av underhållning, sport och dokumentärer som ofta efterfrågas av målgruppen.

Samarbetet mellan Mecenat och Dplay innehåller två attraktiva erbjudanden för studenterna. De kan välja att för halva priset i tre månader testa paketet Dplay Live, som innehåller både underhållning och livesport, eller så kan de prova hela Underhållningspaketet fritt i 30 dagar.

-Streamade tjänster har alltid varit populärt i studentgruppen och att vi får med oss Dplay i ett samarbete som innebär studentrabatt på deras utbud kommer i helt rätt tid. Nu när det sociala livet inte ser ut som vanligt så är det väldigt tajmat att vi kan bredda vårt erbjudande inom streamad underhållning på hemmaplan, säger Jonas Levin, VD Mecenat AB.

– Vi är glada över att i dessa underliga tider kunna erbjuda Sveriges studenter tillgång till Dplays starka innehållsutbud. Under vintern och våren har vi laddat tjänsten full av starka egenproducerade titlar, exempelvis Alla mot alla, Sommaren med släkten och Ex on the Beach Sverige. Nu fortsätter vi att stärka innehållet med mer underhållning och massvis av dokumentärer. Förhoppningsvis kan Mecenats användare inom kort även njuta av all den livesända sport som finns på Dplay, bl.a. Allsvenskan och Superettan, UEFA Europa League och ATP tennis, säger Carl Waldenor, marknadsdirektör på Discovery Sweden.