Hem TEKNIK Sitevision-partner utvecklar ny webbplats åt Öckerö Seglande Gymnasieskola

Sitevision-partner utvecklar ny webbplats åt Öckerö Seglande Gymnasieskola

Publicerat av: Redaktionen

Öckerö Seglande Gymnasieskola har lanserat en ny webbplats i Sitevision.

Gymnasieskolan har tagit hjälp av det snabbväxande IT-bolaget Consid som byggt en webbplats med ny, modern och responsiv design.

Sitevision-partner utvecklar ny webbplats åt Öckerö Seglande Gymnasieskola

Öckerö gymnasieskola har idag cirka 300 elever och finns på Öckerö i Göteborgs norra Skärgård. Gymnasieskolan efterfrågade en ny webbplats som tillgodosåg deras behov av en modern webbplats för all kommunikation med elever. De tog hjälp av IT-och managementbolaget Consid för att bygga webbplatsen.

Webbplatsen byggdes på plattformen SiteVision, inom vilken Consid har goda erfarenheter och expertkunskaper. Resultatet blev en webbplats med en ny modern design och ett responsivt gränssnitt.

– Vi är mycket glada över förtroendet vi fått av Öckerö Gymnasieskola. Tack vare vår breda expertis inom SiteVision har vi levererat en lösning som vi är mycket stolta över, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Katarina Lindgren, rektor på Öckerö Gymnasieskola, är nöjd med den nya webbplatsen:

– Vår webbplats är vår viktigaste kanal idag. Det är via den vi kommer i kontakt med nya elever och det är via den som vi får aktuell information från våra nuvarande elever när de är ute och seglar. Just därför är det extra värdefullt för oss att vi nu har en mer modern webb som vi kan vara stolta över.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>