Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Ny digital kurs om det svenska hyressättningssystemet

Ny digital kurs om det svenska hyressättningssystemet

Publicerat av: Redaktionen

SABO är en av branschens största utbildningsaktörer och lärande med digitalt stöd är en viktig del i att utveckla utbildningsverksamheten.

Målet med den nya kursen är att ge kunskap om hur det svenska hyressättningssystemet ser ut i dag.

Ny digital kurs om det svenska hyressättningssystemet

Anette Tredal, chef för enheten Utbildning & Konferens på SABO

– Att utveckla utbildningar digitalt har länge varit ett mål för oss på SABO och vi ser digitala kurser som ett bra sätt för fler att kunna ta del av den kunskap SABO har, berättar Anette Tredal, utbildnings- och konferenschef på SABO.

Varje år genomför SABO över 300 utbildningstillfällen, specifikt anpassade för branschen och allmännyttan.

Man kan välja mellan aktuella utbildningar, kunskapsdagar, nätverksträffar, seminarier, studieresor och konferenser.

– Digitaliseringen påverkar det mesta i samhället generellt och det gäller även lärandet.

Vi testar olika metoder och arbetssätt som utvärderas i slutet av året för att då kunna bestämma hur vi vill jobba strategiskt framåt, säger Fredrik Bauer, som projektleder SABOs digitala utbildningar.

– Vi har valt att ta fram öppna digitala kurser där det mesta är gratis för alla att använda. Dels är det ett smidigt sätt att ta till sig kunskap i ett digitaliserat land med stora geografiska avstånd och dels är det ett pedagogiskt sätt att sprida kunskap, säger Anette Tredal.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>