Hem EVENT Tillsammans med White presenterar Lekolar framtidens lärmiljö på Stockholm Furniture & Light Fair 2017

Tillsammans med White presenterar Lekolar framtidens lärmiljö på Stockholm Furniture & Light Fair 2017

Publicerat av: Redaktionen

Den 7-11 februari 2017 ställer Lekolar ut på Stockholm Furniture & Light Fair.

Lekolar har tillsammans med White tagit fram en monter som visar smarta inredningslösningar för olika lärsituationer i framtidens skola.

– Det är väldigt inspirerande att arbeta med Lekolar. Lekolar förstår den moderna pedagogikens nya krav och är skickliga på att hjälpa skolor med smarta inredningslösningar.

Det säger Ingrid Backman, som tillsammans med sin kollega Johanna Augustsson på Whites Göteborgskontor har utformat Lekolars mässmonter.

Tillsammans med White presenterar Lekolar framtidens lärmiljö på Stockholm Furniture & Light Fair 2017Lekolars koncept för inredning av lärande miljöer är utvecklat med utgångspunkt i de olika lärsituationerna i skolan och det faktum att skolans ytor ofta är begränsade.

Detta utgick White från när de designade montern. Resultatet blev en spännande utställningsyta som visar besökaren hur man genom utvalda produkter, färgval och inredningsarkitektur kan skapa nytänkande, designstarka och pedagogiskt uppbyggda lösningar för skolan. Lösningar som förbättrar vardagen för både lärare och elever.

– Vi är otroligt nöjda med montern och samarbetet med White, säger Peter Nilsson, som är försäljningschef på Lekolar. White har lyckats tolka våra kärnvärden kring inredning av pedagogiska miljöer och förmedlar det på ett bra sätt i montern.

Peter Nilsson berättar att vår tids syn på kunskap och inlärning skapar nya utmaningar på lärmiljöerna. På mässan kommer Lekolars inredningsspecialister och pedagogiska experter att finnas på plats för att svara på frågor om vad man ska tänka på vid inredning av lärmiljöerna i framtidens skola. Besökarna kommer också att få se spännande produktnyheter och få en chans att använda Lekolars pedagogiska inredningar i BIM-objekt. Dessutom kommer Lekolar att premiärvisa pedagogisk inredning i VR.

Biljetter
Om du är intresserad av att boka ett möte med någon av Lekolars experter på pedagogisk inredning eller om du vill ha en inträdesbiljett till mässan är du välkommen att höra av dig till Peter Nilsson, Försäljningschef projekt Sverige. peter.d.nilsson@lekolar.se eller 070-166 19 20.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>