Hem NYHETER Hos Filmstaden blir höstlovet mysigt och lite rysligt

Hos Filmstaden blir höstlovet mysigt och lite rysligt

Publicerat av: Redaktionen

Höstlovet är en av de veckor på året då flest går på bio.

Inte så konstigt kanske då många är lediga samtidigt som det är kallare, blötare och mörkare ute.

Hos Filmstaden blir höstlovet mysigt och lite rysligt

Höstlov hos Filmstaden

Som vanligt finns det filmer för alla smaker och åldrar hos Filmstaden och om man gillar att bli skrämd passar flera av de filmer som har biopremiär under just höstlovsveckan.

– Höstlovet är en härlig biovecka. Då fylls våra biografer av förväntansfulla gäster under hela dagen. Eftersom vi har utökade öppettider passar det fint för våra yngsta besökare och deras familjer att komma till oss lite tidigare på dagen medan ungdomarna oftast föredrar de senare visningarna. Alla mår bra av att dela en upplevelse och det gör man enkelt hos oss, säger Helena Eklund, Commercial Director på Filmstaden.

Sista helgen på höstlovet infaller Halloween och Filmstaden erbjuder flera filmer för den som vill bli skrämd. Den unga publiken kan se fram emot Nelly Rapp – Monsteragent, den första filmen baserad på Martin Widmarks populära böcker.

Klarar man läskigare än så har både Come Play och den svenska Andra sidan premiär. Dessutom finns chansen att återuppleva en härlig vampyrklassiker då The Lost Boys från 1987 visas igen. Höstlov och Halloween på Filmstaden blir med andra ord både mysigt och rysligt.

För att kunna ta emot så många biosugna som möjligt håller några av de biografer som tidigare varit helt eller delvis stängda öppet varje dag under höstlovet. Dessa är Filmstaden Vällingby, Grand Lidingö och Filmstaden Kista i Stockholm, Entré och Royal i Malmö och Spegeln i Uppsala.


Filmtips för höstlovet;

  • Familjen Bigfoot (biopremiär 16 oktober)
  • Nelly Rapp – Monsteragent (biopremiär 23 oktober)
  • Andra sidan (biopremiär 23 oktober)
  • Mera monster, Alfons (biopremiär 24 oktober)
  • The Lost Boys (biopremiär 27 oktober)
  • Come Play (biopremiär 30 oktober)
  • Trolls 2
  • Honest Thief
  • Palm Springs
  • Tenet

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>