ILT Inläsningstjänst blir nu ILT Education
Hem SkolNivåEftergymnasial Utbildning ILT Inläsningstjänst blir nu ILT Education

ILT Inläsningstjänst blir nu ILT Education

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att ILT växer globalt byter ILT Inläsningstjänst nu namn till ILT Education.

Namnbytet är ett steg i att att koppla ihop hela företaget med tillväxten utomlands där alla tjänster samlas under paraplyet ILT Education.

Det nya namnet ILT Education symboliserar även på ett tydligare sätt våra tjänster för barn och elever i alla åldrar och i alla skeden av sin utbildning.

För våra kunder innebär det här ingen större förändring än att de kommer se ett nytt namn när de loggar in i våra tjänster eller besöker vår webb.

ILT Inläsningstjänst blir nu ILT EducationJakob Skogholm, VD på ILT Education, säger: ”Sedan 1992 har Inläsningstjänst varit ett tryggt och välkänt fenomen i svenska skolor, som särskilt stöttat elever med extra behov. I takt med att vår produktportfölj växt och vi numera befinner oss i flera olika länder, så har vi också växt ur vårt svårstavade namn. Vår nya identitet är ILT Education, men du kan kalla oss för ILT om du vill! Ute i skolorna vill vi framför allt att elever och lärare känner oss vid våra tjänsters varumärken; Inlästa läromedel, Begreppa, Fonologia, Polylino och Polyglutt.”

Vi ser fram emot ett fortsatt förtroende från svenska skolor, och att få utvecklas tillsammans med lärare och elever runt om i Sverige!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>