Hem SkolNivåFörskola Polylino lanseras i Schweiz

Polylino lanseras i Schweiz

Publicerat av: Redaktionen

Den flerspråkiga, digitala boktjänsten Polylino (Polyglutt i Sverige) fortsätter sin resa ut i världen.

Polylino lanseras i Schweiz 3

Bara en månad efter lansering i Österrike är tjänsten nu också tillgänglig i Schweiz.

Skolan Mühleberg i Bern är den första kunden i landet.

“Vårt koncept med att främja språkkunskaper med digitala, flerspråkiga böcker fortsätter att vara eftertraktat så det var ett logiskt steg för oss att ta klivet in i den tysktalande delen av Schweiz”, säger Jakob Skogholm, VD på ILT Inläsningstjänst. ”Efter bara två år finns vi nu i sju länder i Europa. Ett tydligt tecken på att det finns ett behov av digitala lösningar för förskolor och skolor i hela Europa.”

Polylino är en tjänst för förskolor och skolor och erbjuder ett stort, kvalitativt utbud av böcker inlästa på upp till 57 språk. Detta ger barn med ett annat modersmål än det språk som talas i det land de bor i möjlighet att vara en del av lässtunden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>