Hem NYHETER ​Pedagogiskt pris för utveckling av lärandeaktiviteter

​Pedagogiskt pris för utveckling av lärandeaktiviteter

Publicerat av: Redaktionen

– Det känns hedrande för mig att få Handelshögskolans pedagogiska pris.

– Jag känner mig stolt över att kunna bidra till den pedagogiska utvecklingen.

​Pedagogiskt pris för utveckling av lärandeaktiviteter

Galina Biedenbach, universitetslektor vid Handelshögskolan, Umeå universitet.

I mina roller som lärare, programsamordnare, medlem av kommittén för kvalitetsbedömning, medlem av utbildningskommittén och sektionsansvarig för marknadsföring arbetar jag proaktivt med att skapa en engagerande lärmiljö för studenter och en effektiv arbetsmiljö för kollegor, säger Galina Biedenbach, universitetslektor vid Handelshögskolan, Umeå universitet.

– Samverkan med näringsliv tycker jag också är oerhört viktigt och värdefullt för att ge våra studenter kunskaper och färdigheter som är relevanta för arbetsmarknaden.

Enligt motiveringen från Handelshögskolan använder Galina Biedenbach i sina kurser flera olika lärandeaktiviteter som stöttar såväl grupper som individuella studenters lärande.

Pedagogiken gör det möjligt för Galina att se och stötta individuella studenter även i större kurser.

Hennes sätt att använda verkliga praktikfall och interaktiva övningar skapar möjligheter för studenterna att testa och tillämpa sina kunskaper. Ett framgångsrikt exempel på detta är kursen “ Strategisk marknadsföringsplanering” på avancerad nivå där studenterna skriver marknadsplaner för verkliga organisationer.

Galina Biedenbachs engagemang i att utveckla undervisning och pedagogik kommer inte enbart studenterna till gagn utan är även tydligt för kollegor genom hennes arbete med programutveckling och bedömningskommittéer, enligt motiveringen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>