Anmälan öppen till årets Läromedelsmässa
Hem KOMMUNER Anmälan öppen till årets Läromedelsmässa 2023

Anmälan öppen till årets Läromedelsmässa 2023

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det dags att anmäla sig till Läromedelsmässan 2023!

Den 4-5 april är anställda i förskolan, grundskolan och särskolan välkomna att inspireras av och diskutera allt som har med läromedel och skolutveckling att göra.

I år äger mässan rum i en ny lokal – Partille Arena.

Läromedelsmässan i Göteborg är en av Sveriges största läromedelsmässor, där besökare kan ta del av det aktuella utbudet från över 50 utställare och mingla med kollegor och pedagoger från hela regionen.

På mässan finns inte bara tryckta läromedel, utan det är också en plats där besökare kan inspireras av framtidsperspektiv och trender kopplat till spel och lärande, skolans digitalisering, film och media.

Anmälan öppen till årets Läromedelsmässa– Vi märker att läromedel är en fråga i ropet, inte minst här i Göteborgsregionen. År 2021 var Göteborg den kommun i landet som satsade allra mest på läromedel per elev och i hela regionen finns ett stort engagemang för att utveckla skolan genom goda läromedel. Vi ser fram emot inspirerande samtal och möten på mässan, säger Katarina Kjellqvist, projektledare för Läromedelsmässan på Göteborgsregionen.

Kontaktperson: Katarina Kjellqvist, katarina.kjellqvist@goteborgsregionen.se

Plats: Partille Arena, Arenatorget 2, Partille

Tid: 13.30 – 18.00

Besöket är kostnadsfritt, för anmälan klicka här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>