Testande lärare och bolag påbörjar forskning
Hem FORSKNING Testande lärare och bolag påbörjar forskning

Testande lärare och bolag påbörjar forskning

Publicerat av: Redaktionen

Flera av våra tester skapar mer nyfikenhet och fördjupade samarbeten mellan testande bolag och pedagoger.

Ett exempel är Edchild som i höst startar upp forskning med fyra förskolor för att närmare studera implementeringen av edChilds digitala verktyg för kvalitetsarbete “Fokus Förskola”.

Testande lärare och bolag påbörjar forskning

edChilds grundare Sylvain Brochard, Sofia Zätterström och Love Fredholm. Foto: Theo Zätterström

Projektet följer personalens arbetsprocess med digitalt kvalitetsarbete. Forskningsprojektet kommer att pågå under minst ett läsår och den gemensamma och förankrade utgångspunkten för alla ingående aktörer är att skapa mer kunskap om implementering och arbetsprocesser med digitalt kvalitetsarbete i förskolan.

Vi ser fram emot projektet och de lärdomar som vi hoppas kan spridas till fler förskolor runt om i landet. Swedish Edtest har löpande dialog med forskare på University College of London, Högskolan i Halmstad, Linnéuniversitet, Stockholms universitet och Handelshögskolan i Stockholm om följeforskning och fördjupade studier om didaktiska kvaliteter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>