Är du Sveriges nästa mästare i innovation?
Hem SKOLNIVÅ Är du Sveriges nästa mästare i innovation?

Är du Sveriges nästa mästare i innovation?

Publicerat av: Redaktionen

Sök Sveriges största innovationspris senast den 31 maj

Är du Sveriges nästa mästare i innovation?

Är du Sveriges nästa mästare i innovation?

Är du Sveriges nästa mästare i innovation? 

Fram till den 31 maj kan du söka SKAPA-priset och SKAPA-talang för unga innovatörer, Sveriges största innovationspris, med syfte att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer.

Det nationella SKAPA-priset är på 500 000 kronor. Dessutom får de 24 länsfinalisterna vardera 10 000 kronor från Agne Johanssons Minnesfond samt diplom. Kategorin SKAPA-talang för unga innovatörer (upp till 30 år) tävlar om 250 000 kronor som kan delas på högst tre personer. De 24 länsfinalisterna får 10 000 kronor vardera från Stiftelsen SKAPA samt diplom. Priset kan du söka oavsett var i landet du bor.

Om Stiftelsen SKAPA
SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och delade ut sitt första pris 1986. Bakom stiftelsen står Stockholmsmässan och Svenska Uppfinnareföreningen med stöd av Almi Företagspartner AB, VINNOVA, Stiftelsen Agne Johanssons Minnesfond och Patent- och registreringsverket.

Södertälje Science Park är samordnare av SKAPA-priset för Stockholms län för tredje året i rad.

Välkommen med din ansökan eller nominera någon annan på: stiftelsenskapa.se, senast den 31 maj.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>