Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM ThorenGruppen startar fyra nya gymnasieskolor

ThorenGruppen startar fyra nya gymnasieskolor

Publicerat av: Redaktionen

ThorenGruppen expanderar ytterligare på svenska skolmarknaden.

Nästa höst startar utvecklingsföretaget ThorenGruppen fyra nya gymnasieskolor på tre orter;

ThorenGruppen startar fyra nya gymnasieskolor 2

ThorenGruppen startar fyra nya gymnasieskolor höstterminen 2018 och lanserar samtidigt ett helt nytt estetiskt program med specialisering mot framtidens digitala media såsom Youtuber och Influencer.

Solna, Helsingborg och Malmö. Samtidigt startar företaget även ett helt nytt unikt program.

– Våra redan 27 befintliga gymnasieskolor har genom åren lockat fler och fler elever och därför känns det glädjande att vi både kan utöka antalet skolor och bredda våra gymnasieprogram för att möta den ökade efterfrågan, säger Joakim Ekblom, CMO.

I slutet på september fick företaget etableringstillstånd av Skolinspektionen att starta åtta nya gymnasieskolor på sju orter i Sverige och nästa höst utökas framförallt affärsområdet Thoren Innovation School med tre skolor i Solna, Helsingborg och Malmö.

Programutbudet på Thoren Innovation School förstärks med Creative Program med specialisering mot Youtuber, Influencer, Digital Photographer och Digital Art Director.

– Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda ett program som kan möta framtidens behov inom främst digitala media, berättar Ekblom.

Utöver ovan nämnda etableringar kommer även Affärsgymnasiet, Thoren Business School, att starta sin tolfte gymnasieskola när man slår upp portarna i Solna nästa höst.

– Affärsgymnasiet i Stockholm har länge varit enormt populärt med rekordstort söktryck. Därför känns det naturligt att etablera ytterligare en skola i regionen för att kunna erbjuda fler elever möjlighet att studera hos oss, säger Ekblom.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>