Hem Efter plugget Eyevinn samarbetar med VR SCI Hackathon

Eyevinn samarbetar med VR SCI Hackathon

Publicerat av: Redaktionen

I helgen 11-12 mars anordnas VR SCI Hackathon på Epicenter i Stockholm.

Eyevinn är med i juryn och är stolt sponsor av 1a priset. Målet är att skapa, lära och utforska nya och ännu inte upptäckta VR och AR tillämpningar för vetenskapliga VR utvecklingsprojekt.

Eyevinn samarbetar med VR SCI Hackathon“Jag tror på att använda de nya immersive teknologierna VR och AR för att göra nytta inom viktiga områden som fattigdom, utbildning, miljö och hälsa, säger Alexander Björneheim, VD Eyevinn.

Magnus Svensson, lösningsarkitekt Eyevinn, tillägger:

“Formatet är mycket spännande. Att sätta ihop ett lag, som på kort tid ska skapa en kort historia inom valt ämne. Det ska bli mycket kul att få vara med i juryn och utse vinnarna”.

Eventet är öppet för alla och gratis. En av arrangörerarna är Susanne Fuglsang som är rådgivare till Eyevinn.

Länk till eventet: https://www.vrscihack.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>