Dynabook förstärker sitt erbjudande inom utbildningssektorn med Satellite PRO E10-S
Hem Nyheter Dynabook förstärker sitt erbjudande inom utbildningssektorn med Satellite PRO E10-S

Dynabook förstärker sitt erbjudande inom utbildningssektorn med Satellite PRO E10-S

Publicerat av: Redaktionen

Idag tillkännager Dynabook Europe GmbH Satellite Pro E10-S, en ny 11,6-tums laptop designad för inlärning, byggd för mobilitet, med förbättrad hållbarhet, prisvärdhet, användbarhet och hanterbarhet. 

Dynabook förstärker sitt erbjudande inom utbildningssektorn med Satellite PRO E10-S

Robust och redo för skolan

Satellite Pro E10-S har byggts med alla väsentliga designfunktioner för att klara alla fall och repor som kan uppstå i skolmiljö. Gummistötfångare skyddar enheten från stötar samtidigt som de ger ytterligare grepp vid skrivbordet. Den bärbara datorns ram har förstärkts för att motstå tryck och potentiella fall från skrivbordshöjd*. Förstärkt laddningsport, gångjärn och nydesignade vattenbeständiga** och mekaniskt förankrade tangenter har också testats noggrant för att ge ytterligare hållbarhet, även efter långvarig användning. E10-S kan också öppnas 180 grader för enkel skärmdelning och för att förhindra gångjärnskador. Med sin fläktfria design kommer den dessutom att vara en tyst följeslagare i alla klassrum.

Prisvärdhet som varar en livstid

E10-S ger utmärkt valuta för pengarna. Enheten uppfyller kraven i Microsofts Shape the Future-program, vilket gör det möjligt för skolor att få förmånliga priser för kvalificerade Windows 10-enheter.

Enhetens komponenter har noga valts ut av Dynabook för att förlänga dess livslängd och ge långsiktigt värde för pengarna. Till exempel erbjuder en SSD mer hållbarhet och livslängd än en mekanisk hårddisk, vilket minskar behovet av reparation om den bärbara datorn tappas eller skakas under drift.

– Vi har över 30 års erfarenhet inom utbildningssektorn. Vi ser att teknik bli en allt viktigare faktor både i klassrummet och hemma framförallt under det senaste året då många tvingats studera på distans. Varje gymnasieskola eller högskola kan vara unik men behovet av pålitliga, hanterbara, robusta och säkra enheter är konstant. Satellite Pro E10-S har utformats noggrant utifrån de behov som lärare och elever har idag, säger Kenni Ramsell, Nordenchef Dynabook.

Sömlös inlärning var du än befinner dig

Den väger 1,15 kg, mäter 19,9 mm och bärs enkelt från klassrum till klassrum, eller från klassrum till hemmet. Den 11,6-tums antireflexbehandlade och matta skärmen håller eleverna engagerade genom att erbjuda en tydlig bildskärm som fungerar i alla miljöer, samtidigt som ögonen blir mindre trötta. Det rymliga tangentbordet och den stora Precision-pekplattan erbjuder bekväma anteckningsmöjligheter och smidigt skapande av innehåll.

Med upp till tio timmars batteritid¹ som räcker hela skoldagen kan eleverna fokusera på sin utbildning istället för att tänka på strömförsörjningen. Dual-core Intel Celeron-processorer innebär att datorn inte bara kan startas om på några sekunder i början av en lektion, men kan också hålla flera digitala inlärningsapplikationer igång hela dagen. Datorns USB Type-C universalport säkerställer att ström, skärm och data kan nås på en gång för att begränsa mängden kablar i klassrummet. Enheten är också utrustad med två USB 3.0 Type-A- och LAN-portar, medan en vanlig HDMI låter alla blivande presentatörer stjäla showen när det är dags för redovisning. När det gäller trådlös kommunikation hjälper Wi-Fi och Bluetooth-funktioner elever att komma online och ansluta snabbt till externa enheter.

En HD-kamera, stereohögtalare och dubbla mikrofoner med brusreducering gör E10-S till den perfekta följeslagaren för studenter att trivas i alla miljöer, vare sig det är distans- eller klassrumsbaserat lärande.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>