Skolon nominerade i Tech Awards Sweden
Hem TEKNIK Edtech-bolaget Skolon nominerade i Tech Awards Sweden

Edtech-bolaget Skolon nominerade i Tech Awards Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Edtech-bolaget Skolon har blivit nominerade i kategorin Årets mest värdefulla användning av tech i Tech Awards Sweden, ett pris som nyligen instiftats av TechSverige (f.d. IT- och Telekomföretagen) och IDG.

TechSverige och IDG anordnar för första gången Tech Awards Sweden, ett event där man delar ut priser till förebilder som använder teknik och innovation för att skapa förändring. Skolon är ett av de nominerade företagen.

– Jag är otroligt stolt över att Skolon är nominerade till ett pris som lyfter aktörerna som löser utmaningar inom sin bransch och gör skillnad för samhället. Att vi uppmärksammas som en förebild för vårt arbete med att driva utveckling och innovation inom skolan känns stort, säger Oliver Lundgren, vd Skolon.

Skolon är nominerade i kategorin Årets mest värdefulla användning av tech

Priset i kategorin Årets mest värdefulla användning av tech (Best use of Tech Award) delas ut till föregångare och förebilder som använder teknik och innovation för att skapa förändring, och som genom sina insatser löser problem samt gör stor skillnad för branschen de verkar i och för samhället.

Skolon nominerade i Tech Awards Sweden

Edtech-bolaget Skolon har blivit nominerade i kategorin Årets mest värdefulla användning av tech i Tech Awards Sweden, ett pris som instiftats av branschorganisationen TechSverige och IDG. På bild, Skolons vd Oliver Lundgren.

Finalister har valts ut av namnkunnig jury efter en nomineringsprocess. I juryn sitter bland andra Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på TechSverige, Per Schlingmann, författare, föreläsare, entreprenör och rådgivare, Haval van Drumpt, vd på Tre Sverige, Anna Eriksson, generaldirektör på DIGG – Myndigheten för digital förvaltning och Arash Sangari, programansvarig Startup Sweden, Tillväxtverket.

Övriga nominerade är AI Medical Technology, Alstoms, Amido, Codescene och Elementrica.

Vinnarna utses den 22 mars på Tech Awards Sweden-galan som äger på Sergel Hub. Totalt utses vinnare i de sex kategorierna Årets kompetenspris, Årets säkerhetspris, Tech50, Årets hållbarhetspris, Årets Techföretag och Årets mest värdefulla användning av tech.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>