Skolon tar in Konteks vd som styrelseledamot
Hem NYHETER Skolon stärker upp sin styrelse med Maria Ericsson

Skolon stärker upp sin styrelse med Maria Ericsson

Publicerat av: Redaktionen

Skolon tar in Konteks vd som styrelseledamot

Skolon stärker upp sin styrelse med Maria Ericsson, vd på Kontek, som gått in som ny styrelseledamot i edtech-bolaget sedan årsskiftet.

Edtech-bolaget Skolon, som är ett av norra Europas mest snabbväxande edtech-företag, stärker upp sin styrelse med Maria Ericsson, idag vd på Kontek.

– Jag ser fram emot att få in Maria Ericsson och hennes kompetens i styrelsen. Hon har en lång erfarenhet av tillväxtbolag och inte minst utveckling av snabbväxande SaaS-bolag (Software as a Service), vilket passar in helt perfekt i Skolons resa, säger Peter Mattisson, styrelseordförande i Skolon.

Maria Ericsson har drygt 25 års erfarenhet av att jobba med mjukvaror och i tillväxtbolag, bland annat på Kontek, som ägs av Visma, och tidigare på MP Engineering (idag PLM Group).

Skolon tar in Konteks vd som styrelseledamot

Maria Ericsson, vd på Kontek, går in som ny styrelseledamot i edtech-bolaget Skolon. T.h. styrelseordförande Peter Mattisson.

– Det ska bli väldigt roligt att få lära känna Skolon och jag ser fram emot att få en större insyn i elevers och lärares vardag för att se var möjligheterna till förbättring finns. Ny teknik är oerhört spännande eftersom det ändrar arbetssätt och kan skapa en både roligare och effektivare vardag, säger Maria Ericsson.

Maria är sedan tidigare ledamot i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och styrelseledamot i Stiftelsen Finnveden Forum.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>