Fritidsbanken Kristianstad fyller 1 år – en vinst för både människor och miljö
Hem EFTER PLUGGET Fritidsbanken Kristianstad fyller nu 1 år – en vinst för både människor och miljö

Fritidsbanken Kristianstad fyller nu 1 år – en vinst för både människor och miljö

Publicerat av: Redaktionen

Fritidsbanken i Kristianstad fyller 1 år lördagen den 4 mars.

Vi bjuder in alla att besöka butiken denna dag för att ta del av den härliga stämningen, delta i tävling för att ha chans att vinna något fint, låna sportartiklar och mumsa på frukt för att fylla kroppen med energi inför kommande sportande.

Fritidsbanken Kristianstad fyller 1 år – en vinst för både människor och miljö

På Fritidsbanken kan du enkelt låna sportutrustning som du saknar, allt är gratis, återbrukat och alla får låna! Den 4 mars fyller Fritidsbanken i Kristianstad 1 år.

På Fritidsbanken kan du enkelt låna sportutrustning som du saknar. Vi gör det enkelt att prova på nya sporter och aktiviteter på ett sätt som är bra för både plånbok och miljö: allt är gratis, återbrukat och alla får låna. Fritidsbanken får hela tiden in nya artiklar och kan nu erbjuda ett urval av 2500 artiklar.

”2023 har verkligen börjat bra, vi har redan passerat 700 st utlån där skridskor utan tvekan är det mest populära att låna! Stort tack till alla Kristianstadsbor som hittat till oss!” Säger Jonas Bengtsson, samordnare för Fritidsbanken Kristianstad.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>