Hem NYHETER Grant Thornton utbildningspartner i Sveriges främsta hållbarhetsnätverk

Grant Thornton utbildningspartner i Sveriges främsta hållbarhetsnätverk

Publicerat av: Redaktionen

Sustainergies är Sveriges främsta hållbarhetsnätverk för näringsliv, organisationer, akademi och studenter.

Grant Thornton har valts till nationell utbildningspartner och kommer under hösten att utbilda studenter i strategiskt hållbarhetsarbete.

Grant Thornton utbildningspartner i Sveriges främsta hållbarhetsnätverk

– Vi är stolta och glada över att få bidra med vår kunskap om hållbara affärer till studenter.

De är Sveriges framtid och det känns inspirerande att få medverka till att hållbarhetsperspektivet blir en självklarhet tidigt i deras karriär.

Studenterna vi möter är dessutom både framtida potentiella kunder och medarbetare, så vårt engagemang i Sustainergies är en win-win på alla sätt, säger Linda Mannerby, Head of Sustainability på Grant Thornton.

Under hösten träffar representanter från Grant Thornton studenter i Umeå, Stockholm. Malmö och Linköping inom ramen för Sustainergies. Företaget kommer att dela kunskap och genomföra en workshop kring sitt eget arbete med strategiskt hållbarhetsarbete och rapportering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>