HSB Sydost nätverkar med studenter på digital arbetsmarknadsdag
Hem Event HSB Sydost nätverkar med studenter på digital arbetsmarknadsdag

HSB Sydost nätverkar med studenter på digital arbetsmarknadsdag

Publicerat av: Redaktionen

För tredje året i rad medverkar HSB på Linnéuniversitetets arbetsmarknadsdag Amår som går av stapeln den 4 mars.

HSB Sydost nätverkar med studenter på digital arbetsmarknadsdag

För att följa rådande restriktioner till följd av pandemin, hålls årets mässa via en digital plattform.

Här kommer studenter och företag att mötas för att nätverka och knyta kontakter.

Amår är Smålands största arbetsmarknadsdag som ger möjligheter för studenter och företag att mötas och skapa kontakt. Amår riktar sig till alla studenter på Linnéuniversitetets olika program och årskurser. Mässan arrangeras av en projektgrupp bestående av studenter och förra året deltog ca. 70 olika företag.

HSB Sydost har medverkat på Amår mässan sedan 2019. Hilda Citron, HR-generalist på HSB Sydost, berättar;

– Det är alltid roligt att vara med på Amår och få träffa alla glada och drivna studenter! Vi pratar högt och lågt om deras mål och drömmar, och vad vi som företag skulle kunna erbjuda dem. Även om vi inte alltid har någon ledig tjänst just då håller vi alltid utkik efter lovande kandidater för framtiden, och då är det ett perfekt tillfälle att knyta kontakter.

Årets mässa kommer att ske på den digitala plattformen Graduateland där studenterna har möjlighet att chatta, ha videosamtal och direkt söka lediga tjänster som utannonseras av de deltagande företagen.

Felix Nilsson, tidigare student på Linnéuniversitetet och numera anställd på HSB Sydost, deltog själv på Amår under sin tid som student. Han berättar;

– Det är en rolig dag med många intressanta företag på plats, ett bra tillfälle att knyta kontakter – något man som student inte bör missa!

Info om Amår

Datum: 4 mars
Tid: 10.00-15.00
Hemsida för mer info: www.amar.nu

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>