Funkiskurser på Kulturskolan i Skövde
Hem EFTER PLUGGET Kulturskolan i Skövde utökar sitt kursutbud med funkiskurser

Kulturskolan i Skövde utökar sitt kursutbud med funkiskurser

Publicerat av: Redaktionen

Kulturskolan i Skövde har utökat sitt kursutbud med funkiskurser för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar.

Syftet är att erbjuda en möjlighet att utforska konstnärliga uttryck genom musik, dans och teater med extra hänsyn till olika behov.

Detta utökade kursutbud är en del av Kulturskolans strävan att främja inkludering och kreativitet för personer med funktionsnedsättningar, vilket bidrar till att bredda möjligheterna för barn och ungdomar att utveckla sitt konstnärliga intresse och talang.

Funkiskurser på Kulturskolan i SkövdeMusiklek Funkis är en gruppverksamhet avsedd för barn i åldern 5–6 år. Under denna aktivitet uppmuntras barnen att delta i sång, dans och lekar med fokus på rytmer och rörelser.

Funkismusikal är en kurs som fokuserar på sång, dans och teater och passar alla som älskar att stå på scen. Det finns tre olika grupper uppdelade efter ålder, från 7 år upp till 19 år.

Välkommen på pressträff
Datum: Torsdag 19 oktober
Tid: Klockan 11.00
Plats: Skövde Kulturfabrik, Rådmansgatan 28 i Skövde.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>