Ny lekfull utställning för de yngre rymdfararna på Visualiseringscenter
Hem TEKNIK Lekfull utställning för de yngre rymdfararna på Visualiseringscenter

Lekfull utställning för de yngre rymdfararna på Visualiseringscenter

Publicerat av: Redaktionen

Den 18 december öppnar utställningen Rymdskeppet på Norrköpings Visualiseringscenter som riktar sig till barn i förskoleåldern och den yngre skolåldern men välkomnar alla med lekfullhet eller rymdintresse.

Zoey och Neo är bästa vänner och delar ett stort intresse för rymden.

Tillsammans har de ett rymdskepp som nu har landat på Visualiseringscenter. Zoey och Neo uppmanar alla att ta av sig skorna och kliva ombord på rymdskeppet där det är fritt fram att leka och undersöka en massa spännande saker som har med rymden att göra. Det finns en barnvagnsparkering i anslutning till utställningen.

Ny lekfull utställning för de yngre rymdfararna på VisualiseringscenterRymdskeppet är en lekfull utställning för de yngre rymdfararna och syftar till att på ett spännande och lärorikt sätt berätta om rymden med hjälp av ny teknik, visualisering och interaktion. För att möjliggöra ett livslångt lärande arbetar Visualiseringscenter med att väcka barns nyfikenhet kring naturvetenskap och teknik i ett tidigt stadie.

Fredag den 17 december kl. 09.00

Plats: Norrköpings Visualiseringscenter, Kungsgatan 54, 602 33 Norrköping
Anmälan sker till jonathan.klittmark@visualiseringscenter.se
Fotografering och filmning är tillåtet

På plats för intervjuer:
Anders Ynnerman, konsortiedirektör, Visualiseringscenter C
Kim Brax, tf VD, Norrköping Visualisering AB
Thomas Clifford, Projektledare , Norrköping Visualisering AB
Andreas Anglesjö, Projektledare, Norrköping Visualisering AB

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>